ANTALYA / MURATPAŞA - Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu

Ock

Antalya Yetim Çocuklar Yardım Vakfı tarfından öğrencilerimize oyuncak hediye edildi.Antalya Yetim Çocuklar Yardım Vakfı yöneticilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına  şükranlarımızı sunarız.

Ock

Kas

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencileri Avrupa Kod Haftası ( Code Week ) kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı ‘nı “ The Children of Republic are Coding “ kodlama etkinlikleriyle kutlamışlardır ve etkinlik katılım sertifikası almaya hak kazanmışlardır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kuruluşunun 100. yılını bu yıl ayrı bir coşku ve gururu yaşayarak veli öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutladık.Bize bu gururu yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını  cumhuriyetimize emeği geçenleri ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Kas

Okulumuz bahçe duvarı öğrencilerimizin katkıları ve velimiz Murat Albayrak'ın desteğiyle renklendirildi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.